Παρακάτω θα βρείτε κάποιες συχνές ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν.

Γιατί να δημιουργήσω ιστοσελίδα για την επιχείρησή μου;

Μία άρτια σχεδιασμένη ιστοσελίδα, γίνεται αυτομάτως εργαλείο ανάδειξης της δουλειάς σας στην παγκόσμια διαδικτυακή αγορά, μιλώντας για εσάς 24/7, 365 μέρες το χρόνο.

Μπορείτε να εγγυηθείτε την αύξηση της επισκεψιμότητας στο site μου

Το σημαντικότερο για μία ιστοσελίδα, είναι να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την επίτευξη των στόχων σας, από μόνο του.Για να το επιτύχουμε, δημιουργούμε μία ιστοσελίδα με ελκυστικό design που να εμπνέει εμπιστοσύνη και να παρουσιάζει την επιχείρησή σας, εσάς ή και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Εξίσου σημαντική είναι η εύκολη πλοήγηση, η σωστή προώθηση υπηρεσειών και η καθοδήγηση με Call to actions. Αξιοποιώντας τις παραπάνω παραμέτρους, και με γνώμονα την ποιότητα του brand σας, συμβάλλουμε στη διαδικασία αύξησης των μετατροπών του website σας.

Θα είναι εύκολο να πραγματοποιώ αλλαγές στην ιστοσελίδα μου;

Ασφαλώς, δημιουργούμε τις ιστοσελίδες σε WordPress που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο διαχειριστικό, να επεξεργάζεστε και να προσθέτετε περιεχόμενο (άρθρα, εικόνες, βίντεο κλπ.). Με την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας, σας δίνουμε online γραπτές οδηγίες και σας εκπαιδεύουμε live για τον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας.

Ποιο είναι το κόστος που θα επωμισθώ για τη δημιουργία ιστοσελίδας;

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς εκτιμώντας τις ανάγκες της ιστοσελίδας που θα δημιουργήσουμε για εσάς, θα σας δώσουμε μια πρώτη εκτίμηση κόστους, ανάλογη της εργασίας και των απαιτήσεών σας.

Τί παραπάνω προσφέρει η εταιρία σας από άλλες παρόμοιες εταιρίες;

Σεβόμαστε το όραμα και τις αξίες της επιχείρησής σας. Στόχος μας είναι να μετουσιώσουμε τη φιλοσοφία σας, σε χρηστικό μήνυμα επικοινωνίας, απαράμιλλου design. Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα, οργάνωση και με απόλυτη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης κάθε project. Είμαστε δίπλα σας και κατά τη φάση υλοποίησης του project αλλά και μετά την ολοκλήρωσή του. Θέλουμε η συνεργασία μας να είναι μακροχρόνια και κάνουμε τα μέγιστα για να είστε πλήρως ικανοποιημένοι.

Και αν αυτό που θα μου δείξετε,δεν με ικανοποιεί;

Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για εσάς για να σας ικανοποιήσει πλήρως αυτό που θα σας παραδώσουμε, εάν έχετε κάποια ιδιαιτερότητα μπορείτε να μας το αναφέρετε για να καταλήξουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σε πόσο διάστημα θα έχω τα πρώτα σχέδια του project μου;

Με την επικοινωνία αντιλαμβανόμαστε πλήρως το ύφος και τις προτιμήσεις σας.

Έτσι το περιθώριο απόκλισης, είναι πολύ μικρό. Αλλά ακόμη και αν υπάρξει, θα εργαστούμε μαζί για να έχετε το αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιεί πλήρως.

Σε ποιον ανήκουν τα δικαιώματα της εργασίας που θα σχεδιάσετε για την επιχείρησή μου;

Με την παράδοση του project και την εξόφλησή του, σας παραδίδονται όλα τα τελικά αρχεία και τα δικαιώματα χρήσης.

Μπορεί η εταιρία σας να αναλάβει το support της ιστοσελίδας μου;

Ασφαλώς, μετά το σχεδιασμό, μπορούμε να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας, διατηρώντας την ενημερωμένη. Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, τόσο σε συμβουλευτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο άμεσης επίλυσης τεχνικών θεμάτων.

Η επιχείρησή μου βρίσκεται σε άλλη πόλη, θα είναι εύκολη η συνεργασία μας;

Θα συνεργαστούμε σαν να ήμασταν στην ίδια πόλη. Αναλαμβάνουμε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, όσο και επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Η επικοινωνίας μας, γίνεται μέσω email, τηλεφώνου, Skype,Viber ή όποιο άλλο τρόπο επιθυμείτε.