ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA & E-SHOP
Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη διαχείριση του Eshop σας και των social media της εταιρεία σας, προσφέρουμε ότι θα πρόσφερε ένας εργαζόμενος σας σε αυτόν τον τομέα με εγγύηση και γνώση!

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ESHOP

Σας διαχειριζόμαστε το eshop σαν να έχετε υπάλληλο εκεί, θα είμαστε εμείς για εσάς, ανανέωση προϊόντων, αλλαγές στην σελίδα σας κλπ.

ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σας προσφέρουμε μικρές αλλαγές στην ιστοσελίδα σας, όπως αλλαγή θέσεων, αλλαγή χρωμάτων, αλλαγές φωτογραφιών!

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA

Σας διαχειριζόμαστε όλα τα social media facebook, instagram κ.α. ενημερώνουμε καθημερινά με δημοσιεύσεις, αλλάζουμε banner Η λογότυπα, ανεβάζουμε άρθρα κλπ.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

Αναβαθμίζουμε την ιστοσελίδα σας για είναι πάντα με τις πιο νέες αναβαθμίσεις, και σας διορθώνουμε τυχόν προβλήματα που δημιουργήθηκαν!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ανεβάζουμε για εσάς καθημερινά post στην σελίδα σας στο Facebook / instagram και όπου εσείς μας ζητήσετε, και όσες ημέρες την εβδομάδα επιθυμείτε, με δικό μας σχεδιασμό πάντα!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Για ότι πρόβλημα σας δημιουργηθεί είμαστε εμείς εδώ για να το επιλύσουμε μαζί, και να βρούμε την καλύτερη πιθανή λύση για όλα τα προβλήματα σας επάνω στο κομμάτι των social media και της ιστοσελίδα σας.

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 24/7

Σας παρέχουμε μέσω αυτής της υπηρεσίας τεχνική υποστήριξη για ότι θέμα προκύψει σχετικά με το Eshop σας η την Ιστοσελίδα σας!