Λεφτά από το διαδίκτυο και το Budget Που θα χρειαστείς!

Στο προηγούμενο άρθρο μιλήσαμε για τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να βγάλεις λεφτά μέσω διαδικτύου, αν δεν το έχετε διαβάσει μπορείτε να ανατρέξετε εδώ και να το διαβάσετε, σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το budget που θα χρειαστούμε για τον καθένα από τους παρακάτω τρόπους.

  1. Ο πρώτος τρόπος που είχαμε αναφέρει ήταν να γράψετε και να εκδώσετε ένα Ebook, ο συγκεκριμένος τρόπος σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο αρκετό, αλλά μπορείτε να το εκδώσετε και εντελώς δωρεάν είτε μόνοι σας online, είτε να το βάλετε σε κάποια ιστοσελίδα για να σας το προωθήσουν, εκεί βέβαια θα πληρώνεστε με ποσοστά επί των πωλήσεων, αλλά σίγουρα θα το διαφημίσετε πολύ καλύτερα από να το κάνετε μόνοι σας, εκτός αν διαθέτετε ένα αρχικό μπάτζετ το οποίο αφορά την διαφήμιση σε κάποιο μέσω δικτύωσης!
  2. Ο δεύτερος τρόπος που είχανε αναφέρει και στο προηγούμενο άρθρο ήταν η ανάπτυξη μιας εφαρμογής, ο συγκεκριμένος τρόπος σίγουρα απαιτεί αρκετές γνώσεις πάνω στο κομμάτι, μπορείτε να ασχοληθείτε και μόνοι σας και να μάθετε από αρκετά βίντεο που κυκλοφορούν στο youtube αυτή την στιγμή, είτε να γραφτείτε σε μια σχολή σεμιναρίων, η οποία συνήθως στοιχίζει από 100€ έως 300€ ανάλογα, επίσης θα χρειαστείτε και ένα μικρό ποσό για να ανεβάσετε την εφαρμογή σας στο Playstore σε περίπτωση που την φτιάξετε.
  3. Ο τρίτος τρόπος που είχαμε αναφέρει ήταν να αρχίσετε το δικό σας blog site, να γράφετε δηλαδή και τα δικά σας άρθρα, αυτός ο τρόπος αν δεν έχετε γνώσεις στην δημιουργία blog θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποιον να σας το κάνει και η τιμές κυμαίνονται από 150€ έως και 500€ ανάλογα, μπορείτε να ζητήσετε προσφορά και να μάθετε και τις δικές μας τιμές για δημιουργία blog, Επικοινωνία. Μετά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε με τι θέμα θα ασχοληθείτε να συνδεθείτε με το google adsense και να ξεκινήσετε να πληρώνεστε, σίγουρα μπορεί να χρειαστείτε και λεφτά για διαφήμιση αν θέλετε να γίνεται γρήγορα γνωστοί!
  4. Ο τέταρτος τρόπου που είχαμε αναφέρει ήταν η δημιουργία Eshop, να πουλάτε δηλαδή τα δικά σας αντικείμενα μέσω διαδικτύου, αν δεν έχετε επίσης γνώσεις για την δημιουργία του θα χρειαστεί να σας το φτιάξει κάποιος ή κάποια εταιρεία και οι τιμές κυμαίνονται από 300€ έως και 800€ μπορείτε να ζητήσετε προσφορά και να μάθετε και τις δικές μας τιμές για δημιουργία Eshop, Επικοινωνία. Έπειτα θα χρειαστεί να βρείτε έναν προμηθευτή από όπου θα επιλέγετε να πάρετε τα προϊόντα, και αυτό ήταν αρχίζετε να πουλάτε Online, *για τα νομικά του πράγματος θα χρειαστεί να μιλήσετε με έναν λογιστή*
  5. Ο πέμπτος τρόπος ήταν να αρχίσετε να δημιουργείτε βίντεο στο youtube, Είτε είναι tutorials είτε ότι θέλετε εσείς, αυτός ο τρόπος αν έχετε τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως υπολογιστή ένα μικρόφωνο και μια κάμερα αν χρειαστεί δεν θα χρειαστείτε καθόλου αρχικό κεφάλαιο, αν δεν τα έχετε θα χρειαστεί να τα αγοράσετε και αυτό θα είναι το αρχικό σας κεφάλαιο που θα δώσετε.

Αυτό ήταν το Budget που θα χρειαστείτε για να επενδύσετε μέσω ίντερνετ για τους τρόπους που είχαμε αναφέρει στο προηγούμενο άρθρο, όποιον τρόπο και να επιλέξετε να γνωρίζεται πως πρέπει να ρίξετε δουλειά πάνω σε αυτόν και να το αγαπάτε πραγματικά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *