Τα 5 καλύτερα plugins του WordPress, του έτους 2022

Σύντομα θα έρθει η ώρα να αποχαιρετήσουμε αυτό το έτος. Ωστόσο, νομίζω ότι θα ήταν άδικο να ξεχάσουμε αυτό το έτος τόσο εύκολα, γι ‘αυτό σας προσφέρω σε αυτόν τον κατάλογο, τα 5 πιο δημοφιλή και δημοφιλή WordPress plugins της χρονιάς, που σηματοδότησε φέτος.

1. Divi Builder

Το Divi Builder είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων υψηλής ποιότητας με υψηλή βαθμολογία από την Elegant Themes. Αν και χρησιμοποιείται συνήθως ως μέρος του θέματος WordPress Divi, το Divi Builder είναι επίσης ένα αυτόνομο πρόσθετο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε άλλα WordPress θέματα.

Σε αντίθεση με τους δύο προηγούμενους κατασκευαστές, Divi Builder σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας χρησιμοποιώντας μια οπτική διεπαφή στο μπροστινό μέρος καθώς και μια διεπαφή στο πίσω μέρος, αν και οι περισσότεροι χρήστες προτιμούν την πρώτη διεπαφή.

Βασικά, αντ ‘αυτού πλευρικές ράβδους, όλα βρίσκονται σε αναδυόμενα παράθυρα και αιωρούμενα κουμπιά. Σας δίνει πρόσβαση σε 316 προκαθορισμένα πρότυπα σε 40 διαφορετικά πακέτα παρουσίασης, καθώς και τη δυνατότητα αποθήκευσης των δικών σας σχεδίων ως προτύπων.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Divi ήταν πάντα στυλ ελέγχου που σας δίνει. Σε τρεις διαφορετικές καρτέλες, μπορείτε να διαμορφώσετε διάφορες παραμέτρους, συμπεριλαμβανομένων των ελέγχων απόκρισης, προσαρμόσιμων διαστημάτων κλπ.

Μπορείτε ακόμη και προσθήκη προσαρμοσμένου CSS, επειδή το πρόγραμμα επεξεργασίας CSS ενσωματώνει βασική επικύρωση και αυτόματη συμπλήρωση. Μία από τις επικρίσεις του Divi Builder ήταν πάντοτε ότι βασίζεται σε σύντομους κωδικούς. Αυτό σημαίνει ότι αν την απενεργοποιήσετε μια μέρα, θα αφήσει μια δέσμη συντομεύσεων στο περιεχόμενό σας. Ενώ αυτό είναι λίγο καταθλιπτικό, είναι λιγότερο πρόβλημα τώρα που υπάρχουν πρόσθετα όπως το Shortcode Cleaner.

2. Mega Menu Monster

Το Mega Menu Monster είναι ένα άλλο premium plugin WordPress που κοστίζει μόνο 15 $. Πρόκειται για μια προσθήκη WordPress που έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο CodeCanyon και έχει ήδη πωληθεί χιλιάδες φορές. Στην ενότητα λειτουργικότητες, αυτό είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα πρόσθετα στην αγορά.

Προσφέρει περισσότερα από 10 άτομα στυλ μενού αναπτυσσόμενες επιλογές. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γραμματοσειρές Google, εικονίδια φορέα και ακόμη και άλλους τύπους περιεχομένου (εικόνα / κείμενο / βίντεο).

Η ομάδα πίσω από αυτό το plugin WordPress το βελτιώνει συνεχώς και προσφέρει αρκετά ικανοποιητική υποστήριξη πελατών. Είναι ένα πρόσθετο WordPress που πρέπει να έχετε, ειδικά αν ψάχνετε για μια προσθήκη WordPress Mega Menu.

3. WooCommerce Page Builder

Το WooCommerce Page Builder είναι ένα πολύ δημοφιλές πρόσθετο WordPress που προσφέρει έναν αρκετά συνεπές αριθμό συντομεύσεων και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διάφορους τύπους εξατομικευμένων σελίδων (προϊόν, καλάθι, αγορά, “ο λογαριασμός μου”) στον ιστότοπό σας στο WooCommerce. Είναι μια επέκταση του πρόσθετου Visual Composer που πρέπει να εγκαταστήσετε εκ των προτέρων.

Χάρη σε αυτό το πρόσθετο, θα μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικούς ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε θέμα WordPress και να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα.

4. Essential Grid

Το Essential Grid είναι ένα premium plugin WordPress που σας επιτρέπει να εμφανίζετε διαφορετικές μορφές περιεχομένου σε ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο πλέγμα. Οι πιθανές εφαρμογές αυτής της προσθήκης είναι χαρτοφυλάκια, ιστολόγια, γκαλερί, διαδικτυακά καταστήματα WooCommerce, τιμοκατάλογοι, υπηρεσίες, ρυθμιστικά προϊόντων και πολλά άλλα.

Τα χαρακτηριστικά του είναι: εξαιρετικά εύκολο στη χρήση για αρχάριους, διαχείριση γραμμών / στηλών / αποστάσεων που ρυθμίζονται όπως επιθυμείτε, υποστήριξη για εικόνες, βίντεο YouTube και Vimeo, περιεχόμενο iFrame, διάφορα είδη ψυχαγωγίας και προ-φορτία, ανταποκρινόμενη και συμβατή με κινητά τηλέφωνα, διατάξεις σε ευρεία λήψη, περικοπή περικοπής ή σε πλήρη οθόνη και πολλά άλλα.

5. Elementor

Αρχικά κυκλοφόρησε το 2016, το Elementor WordPress plugin είναι ένας από τους νεότερους δημιουργούς σελίδων σε αυτήν τη λίστα. Παρά την καθυστερημένη έναρξη, Elementor γρήγορα συσσωρεύθηκαν περισσότερες από 1 ενεργές εγκαταστάσεις στο WordPress.org, καθιστώντας το ένα από τα πιο δημοφιλή οπτικά WordPress κατασκευαστές σελίδων.

Αυτό που το καθιστά διάσημο είναι η ομαλή οπτική διεπαφή, οι διαφορετικές επιλογές του styling και άλλα ισχυρά χαρακτηριστικά όπως η πλήρης δημιουργία του WordPress θέματα.

Διαβάστε επίσης: 6 plug-ins WordPress για να προσθέσετε την αυτόματη συμπλήρωση στις φόρμες σας

Η διεπαφή του χωρίζεται σε δύο κύρια μέρη, με μια τρίτη περιοχή για ορισμένες παραμέτρους. Η δωρεάν έκδοση του Elementor προσφέρει 28 δωρεάν widget. Η έκδοση Pro φέρνει περίπου 30 άλλα widget, δημιουργώντας συνολικά 58 widget στην έκδοση Pro.

Δείτε επίσης μας 23 βασικά εργαλεία για την επιτυχία στο blogging

Η δωρεάν έκδοση περιλαμβάνει περίπου 40 δωρεάν μοντέλα, ενώ η έκδοση Pro φέρνει εκατοντάδες επιπλέον μοντέλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *